• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۲۵
كمپین غذای سالم در مدارس حوزه شرق اهواز
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز:دهمین بسیج ملی تغذیه در سال جاری با شعار((ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذای سالم))از تاریخ 14/10/98لغایت 30/10/98در حال برگزاری می باشد بر همین اساس کارشناسان واحد سلامت درآموزش و پرورش ناحیه 2با برگزاری جشنواره غذایی سالم در تاریخ 24دی ماه سال جاری درمدرسه شیخ بهایی واقع در کوی نفت اقدام به برپایی و گسترش الگویی غذایی صحیح در بین دانش آموزان خود کردند.

مسئول واحد بهبود تغذیه شرق اهواز مهندس عبیات  نیز ضمن حضور در این مراسم به مربیان و والدین در خصوص الگویی  غذایی صحیح یادآور شد که:

1-مهم ترین وعده غذایی برای کودکان خوردن یک صبحانه کامل و سالم است  که سبب کاهش احتمال چاقی و اضافه وزن در کودکان، بهبودی در خلق و خو و رفتارها و حتی افزایش میزان تمرکز و توجه می شود پس برای کودکانی که صبحانه کامل نمی خورند بهتر است از ساندویچ های خانگی با ارزش غذایی بالا مانند تخم مرغ،پنیر و گردو...استفاده کنید.

2-آموزش اصول بهداشت فردی و استفاده از آب آشامیدنی سالم و نگهداری غذای داده شده به کودک در شرایط بهداشتی از موارد مهم و ضروری هستند.

3-گذاشتن حداقل یک نوع میوه فصل مثل سیب یا مرکبات مانند موز و پرتقال  شدیدا توصیه می شود.

4- توجه داشته باشید که از 6 ماهگی تا 18 ماهگی ذائقه کودک شکل می گیرد و این دوره مناسب ترین زمان برای عادت دادن کودک به داشتن یک رژیم غذایی سالم است.

5- انواع نوشیدنی های موجود در بازار پای ثابت سفره ها و مهمانی های ما شده اند که تهدید کننده های جدی سلامت جامعه ما هستند. بهترین نوشیدنی در کنار غذا دوغ های کم نمک است...

عبیات خاطر نشان کرد: به طور کلی رژیم غذایی باید انرژی کافی برای رسیدن به رشد و تکامل مطلوب، بدون چربی اضافی را فراهم کند و باید اهمیت زیادی بر مصرف میوه و سبزی ها، فرآورده های غلات با دانه کامل، فرآورده های لبنی با چربی کم....در خانواده ها انجام گیرد.

در پایان به دانش آموزان خلاق در تهیه غذاهای سالم هدایای از طرف مرکز بهداشت شرق اهواز ارائه شد.

برچسب ها

V5.5.2.0