• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۰۲
طرح وارنیش فلوراید در 8 مدرسه استثنایی شرق اهواز اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز؛از سال ۱۳۹۳ طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش آموزی 14 تا 6 سال ، با هماهنگی بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان، آغاز شده که در این مدت دانش آموزان زیادی را با خود همراه نمود است این برنامه در 8 مدرسه استثنایی ابتدایی تحت پوشش شرق اهواز از یکم تا پانزدهم دیماه 98 اجرا خواهد شد و طی این اقدام حدود 750 دانش آموزاین خدمت رادریافت خواهند کرد.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز در این باره گفت:طرح وارنیش فلوراید تراپی به عنوان یکی از بهترین روش‌های پیشگیری و کاهش پوسیدگی دندان است که به سلامت دهان و دندان دانش آموزان با نیازهای ویژه منجر می‌شودوبهترین زمان جهت کنترل بیماری‌های دهان و دندان سنین کودکی و یکی از بهترین مکان‌ها جهت دسترسی به این گروه سنی مدارس ابتدایی است.

دکتر مشکورنیا گفت از نظر علمی ثابت شده فلوراید درمانی به عنوان اقدامی پیشگیرانه برای دندان های شیری و دائم از ۲۰ تا۶۰ درصد از پوسیدگی های دندان را کاهش می‌دهد و بهترین زمان استفاده از این ماده در گروه سنی ۶ تا ۱۲ سال است در حالی که تصور می شود بروز پوسیدگی دندان با افزایش سن امری طبیعی است اما با «فلوراید» می‌توان از پوسیدگی دندان ها تا 40 درصد جلوگیری کرد. فلوراید در استخوان ها و دندان های در حال رشد کودکان جمع می‌شود و مینای دندان آنها را قبل از پیدایش مقاوم می‌کند.

ایشان خاطر نشان کردند :در «فلوراید‌تراپی»، فلوراید با مواد معدنی مینای دندان ترکیب می‌شود و دندان را در مقابل اسید تولید شده توسط میکروارگانیسم های پلاک میکروبی دهان مقاوم می‌سازد. البته اثربخشی «وارنیش» منوط است به زمان کافی برای تماس با دندان و به همین خاطر دو تا چهار ساعت پس از استفاده از این ماده باید از خوردن و آشامیدن پرهیز شود. از وارنیش می‌توان حداقل دو بار در سال استفاده کرد.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز در پایان ابراز امیدواری کرد که با انجام اقدامات آموزشی و اطلاع‌رسانی مناسب دراجرای این برنامه بتوانیم زمینه خود مراقبتی در خصوص دهان و دندان را در جامعه بویژه در بین دانش‌آموزان گسترش داده و نهادینه کنیم و با پیشگیری از ضایعه پوسیدگی دندان از توقف یا کُند کردن روند پیشروی پوسیدگی به سلامت دهان و دندان کمک کنیم.

برچسب ها

V5.5.2.0