• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
برگزاری همایش عفاف و حجاب به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان
مشکورنیا گفت:متزلزل کردن بنیان خانواده و از بین بردن عفاف و حجاب در زنان و مردان به نوعی می تواند اهمیت پدافند غیر عامل در خانواده را به ما نشان دهد و آگاهی ما از این موضوع با عث خنثی سازی اهداف و جریان سرمایه داری غرب شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز صبح روز 13آبان ماه و هم زمان با روز دانش آموز و به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ،همایش عفاف و حجاب در سالن اجتماعات نسیم با حضور رئیس مرکز بهداشت شرق و سخنرانی آیت الله ریسمان سنج  برای بانوان مرکز بهداشت شرق برگزار شد.

در ابتدا رئیس مرکز بهداشت شرق ضمن خوشامدگویی و تبریک روز دانش آموز و هفته سلامت ملی بانوان گفت در اتفاق دفاع مقدس زنان علاوه بر این که فرزندان، همسران، برادران و پدران خود را به مشارکت در دفاع مقدس تشویق می کردند، و این تشویق ها در استقبال مردان برای حضور بیشتر در جبهه ها بسیار مؤثر واقع شد، پس از شنیدن خبر جراحت و شهادت بستگان و عزیزان خود، شکیبایی و بردباری کم نظیری را به نمایش گذاشتند که آن هم در تقویت روحیه رزمندگان به ادامه جنگ کمک فراوانی کرد.

وی عنوان کرد متزلزل کردن بنیان خانواده  و از بین بردن عفاف و حجاب در زنان و مردان به نوعی می تواند اهمیت پدافند غیر عامل در خانواده را به ما نشان دهد و آگاهی ما از این موضوع با عث خنثی سازی اهداف و جریان سرمایه داری غرب شود.

مشکورنیا در ادامه افزود زنان باید قدر خود را بدانند زیرا هر رفتارو حرکتی از ما از نماد حکومت و نظام اسلامی است همانطور که امام خمینی فرموند: ((حضور زنان در صحنه سیاسی و اجتماعی نه تنها لازم، بلکه واجب و ضروری است... و زن باید در مقررات اساسی مملکت دخالت کند))

در پایان حجت الااسلام ریسمان باف از نقش مهم زنان از دفاع مقدس تا کنون و اهمییت عفاف و حجاب گفت و خاطر نشان کرد هر روز شاهد تکرار تاریخ هستیم  با وجود حادثه عظیم کربلا و امام حسین(ع)و یاران ایشان باید با ذهن باز ،عقیده محکم و ایمانی قوی که قلب ما را روشن کند پیش رویم و این روشنایی قلب باعث روشنایی ما شود...

برچسب ها

V5.5.2.0