عنوان : پیام تبریك دكتر مشكورنیا به مناسبت ((روز كارمند))
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۴

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز دکتر احمد مشکورنیا –رئیس مرکزبهداشت شرق اهواز، با صدور پیامی هفته دولت و روز کارمند را به کارکنان مرکز بهداشت شرق اهواز تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

همکاران محترم....

چهارم شهریورماه «روز کارمند» ، یادآورارزش نهادن به مجاهدت قشر عظیمی از جامعه و انسان های شایسته ایست که هدفشان خدمت به مردم و کسب رضای خداوند است و در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخش مهم و اساسی اداره امور کشور را برعهده دارند.

بدون تردید تلاش این قشر شریف درهمه نهادها و سازمان ها زمینه‌ ساز توسعه و پیشرفت است و دراین مجموعه نیز مسئولیت سنگین حفظ سلامت و تندرستی آحاد جامعه به عهده کارمندان پرتلاش بهداشت و درمان است و هیچ کوششی در جهت ارتقاء کیفیت خدمات و ایجاد رضایت در ارباب ‌رجوع بدون همت و همراهی این عزیزان موفق نیست و به ثمرنخواهد رسید.

اینجانب ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند که با نام و یاد شهیدان والامقام”رجایی” و “باهنر” مزین و به نام هفته دولت نام‌گذاری شده است،روز كارمند را خدمت تمام كارمندان خدوم ، زحمتكش و فرهيخته مرکزبهداشت شرق اهواز که در راستای ارتقای اهداف بهداشتی همواره در تلاش و تکاپو می باشند،تبريك عرض مي كنم . اميدورام منشور اخلاقي اميرالمومنين (عليه السلام ) را به عنوان هديه معنوي بنده پذيرا بوده و همگان عامل به آن باشيم برای همه شما بزرگواران از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون را خواستارم:

منشور اخلاقي امام علي (ع) براي كارمندان و كارگزاران:

1- نگهبان نفس خويش باش؛

2- از سلام و تعارف و مهرباني به مردم كوتاهي مكن؛

3- پر و بالت را براي مردم بگستران و با مردم گشاده‏روي و مهربان باش؛

4- كاري كه بر دوش توست طعمه نيست، امانتي است كه بر دوشت نهاده‏اند؛

5- بالاتر از خود را فرمان ببر، تا پايين‏تر از تو فرمانبردارت باشد؛

6- كار هر روز را در همان روز انجام ده؛ زيرا هر روز، كاري مخصوص به خود دارد؛

7- بكوش تا هر كاري را در جاي خود و زمان مخصوص به خود انجام دهي؛

8- با خدا، مردم و خويشاوندان انصاف را رعايت كن؛

9- هرگز برای خدمت‏هايي كه انجام دادي، بر مردم منت مگذار؛

10- در وعده‏اي كه به مردم دادي، خلف وعده مكن؛

11- هرگز نيكوكار و بدكار را در نظرت يكسان قرار مده؛

12- از همكاران نزديكت سخت مراقبت كن؛

13- از حوادث گذشته تاريخ، براي آينده عبرت بگير.

دکتر احمد مشکورنیا

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز