عنوان : توزیع 185بسته كمك های اولیه در مدارس مروج سلامت شرق اهواز
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۸

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت:در دی ماه  سال جاری 185بسته کمک های اولیه در مدارس مروج سلامت تحت پوشش شرق اهوازتوزیع شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهوازو به نقل از دستورالعمل اجرایی مدارس مروج سلامت:مديريت سلامت محور در زمينه ارايه خدمت به نوجوانان و جوانان در راستاي ارتقاي كيفيت زندگي اين گروه سني با تاكيد بر اقدامات پيشگيرانه منطبق با فرهنگ جامعه و متناسب با جنسيت مورد نظر و مشاركت همه‌جانبه ايشان رسالت مدارس مروج سلامت است. وظيفه اصلي ما ارايه استانداردهايي‌ست كه در تعامل با همه نهادهاي متولي اين گروه به دست مي‌آيد وبراي هماهنگ‌سازي خدمات قابل ارايه در نظام سلامت براي اين گروه مخاطب به طور مستمر پايش خواهد شد.

دکتر یلالی در خصوص اهداف مدارس مروج سلامت گفت:این برنامه بر پایه 8محورشامل

1-برنامه جامع اموزش سلامت

2-ارائه خدمات بالینی در مدارس

3-ایجاد مثلث سلامت در مدارس (والدین،جامعه و دانش آموزان)

4-سلامت محیط مدرسه

5-خدمات سلامت روان و مشاوره ای در مدرسه

6-ارتقای سلامت کارکنان مدارس

7-تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی در مدرسه

8-بهبود تغذیه در مدارس استوار است.

وی در ادامه گفت کارشناسان واحد مدارس شرق با همکاری آموزش و پرورش ناحیه 2 و 3 تمام تلاش خود را در انجام این برنامه به کار گرفته اند همچنین در راستای اجرای این طرح کارشناسان واحد های آموزش،تغذیه و محیط در بازدید مشترک از مدارس نواحی فوق و طبق چک لیست های ارائه شده از وزارت بهداشت سعی در پایش هر چه با کیفیت تر این برنامه دارند.