عنوان : گزارش نواختن زنگ پیشگیری از سرطان توسط مركز بهداشت شرق اهواز درمدرسه شهیدتندگویان شهرك نفت
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۱

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

درآستانه چهارمین پویش ملی مبارزه با سرطان در دبیرستان پسرانه شهید تندگویان زنگ پیشگیری از سرطان  با  حضور رئیس مرکز بهداشت شرق  اهواز دکتر یلالی ، رئیس آموزش و  پرورش ناحیه 2 دکتر رئیسی،  معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش دکتر معزی و جمعی از کارشناسان معاونت بهداشت استان خوزستان و پرسنل مرکز بهداشت شرق اهواز به صدا درآمد.

هدف از برگزاری این گردهمایی همزمان با هفته مبارزه با سرطان ، آشنایی بیشتر دانش آموزان با روشهای پیشگیری، شناسایی عوامل خطر و علایم هشدار دهنده سرطان اعلام شد.دکترآرش یلالی ریاست مرکز بهداشت شرق اهوازشیوع بدخیمی ها سرطانها و بیماریهای قلبی و عروقی را متاثر از سبک زندگی( life style ) دانست و افزود:

افزایش آلودگیهای زیست محیطی،شیوع اضافه وزن ،کم تحرکی و دورشدن از شیوه زندگی سالم، ایران را در معرض خطر گسترده سرطان قرار داده است. در پایان ایشان راههای پیشگیری و علایم هشدار دهنده سرطان را ذکر کردند.