عنوان : اولین دوره آموزش فراگیران بهورزی در مركز بهداشت شرق اهواز
 ۱۳۹۶/۰۹/۳۰

به منظور دستیابی به هدف ارتقاء سلامت جامعه ودر راستای ارتقائ کیفیت خدمات بهداشتی وتوسعه نیروی انسانی  اولین دوره آموزشی فراگیران بهورزی مرکز آموزش بهورزی مرکز بهداشت شرق اهواز رسما آغاز گردید.

دکتر یلالی رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز با اشاره  به اهمیت وجایگاه خدمات بهورزان در نظام ارائه خدمات بهداشتی کشور افزودند:

آموخته های شما در این دوره پشتوانه علمی وعملی شما درمحیط کار آتی شماست  وانتظار می رود  که پس از اتمام دوره آموزش بهورزی اندوخته های علمی ومهارتی کافی را کسب نموده  وآنرا در راه خدمت به مردم بکار گیرید.

این دوره که متشکل از فراگیران بهورزی شهرستانهای شرق اهواز ،کارون وباوی است  شامل 13 نفر دانش آموز است .که مورخ 26/9/1396 رسما شروع گردید.