عنوان : جشن یزرگداشت روز بهورز در مركز بهداشت شرق اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
جشن یزرگداشت روز بهورز در مرکز بهداشت شرق اهواز برگزار شد
صبح روز یکشنبه همزمان با روز بهورز جشنی با حضور دکتر آرش یلالی رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز ،خانم ایدنی کارشناس مسئول واحد آموزش بهورزی و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی استان، ، دکتر علی شیری معاون ، عبدالرضا نجفی معاون افنی، جمعی از مسئولین و کارمندان ستادی، مربیان مرکز آموزش بهورزی و کلیه بهورزان و خانواده های آنان، در اموزشگاه بهورزی مرکز بهداشت شرق اهواز برگزار گردید.
پس از تلاوت فرازی چند از کلام الله مجید و ادای احترام حضار به پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی، دکتر آرش یلالی ضمن خیر مقدم و تبریک روز بهورز به مدعوین و تشکر از خدمات بهورزان، در خصوص تاریخچه روز بهورزی، اهمیت شغل بهورز و نقش مهم آنان در ارتقای شاخص های بهداشتی به ایراد سخنرانی پرداخت.
یلالی با اشاره به ارتقای وضعیت شاخص های سلامت در جمعیت تحت پوشش، این موضوع را نتیجه تلاش بهورزان دانست و گفت: ارتقاء تمامی شاخص های بهداشتی وابسته به کار بهورزان است و خدمات ارائه شده توسط بهورزان باعث بالا رفتن شاخص های بهداشتی و ارتقای سلامت افراد جامعه می شود ‎.‎ وی بهورزان را اصلی ترین عامل تحقق اهداف نظام شبکه سلامت در محیط روستا عنوان کرد.
رئیس مرکز بهداشت شرق شغل بهورزی را شغلی بسیار با اهمیت و حساس خواند و گفت: با توجه به اینکه بهورزان به محرومترین قشر جامعه خدمت می کنند لذا باید در ارائه خدمات بهداشتی به مردم در مناطق روستایی، وجدان کاری را سرلوحه کار خویش قرار دهند.
اجرای دکلمه، موسیقی زنده و اهدای لوح سپاس و هدایا برای قدردانی از خدمات ارزنده مربیان و بهورزان از دیگر بخش های این جشن بود.
گفتنی است 12شهریور ماه، سالروز افتتاح اولین خانه بهداشت و آغاز بکار نظام شبکه بهداشتی‌ درمانی در ایران می باشد که به ‌عنوان روز ملی " بهورز " نامگذاری شده است. در چنین روزی در سال 1363 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وقت با هدف کمک رسانی هر چه بیشتر به بیماران روستایی و همچنین در جهت تحقق یکی از اهداف مقدس انقلاب اسلامی مبنی بر فقرزدایی از روستاها دست به تاسیس خانه هایی با نام " خانه بهداشت" زد و در جهت تامین کادر متخصص این خانه ها به تربیت افرادی همت گمارد که " بهورز" نام گرفتند. کاهش میزان مرگ و میر در روستاها، جلوگیری از عوارض حاملگی های متعدد، واکسیناسیون کودکان، آموزش مادران و... از جمله مهمترین فعالیت های بهورزان است.