عنوان : جلسه ای با موضو ع خودمراقبتی با حضور ریاست محترم مركزبهداشت شرق جناب آقای دكتر آرش یلالی برگزارگردید
 ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
در دفتر ریاست محترم مرکز بهداشت شرق اهواز جلسه ای با موضو ع خودمراقبتی در تاریخ 23/05/96 با حضور ریاست محترم مرکزبهداشت شرق جناب آقای دکتر آرش یلالی ومعاون محترم فنی جناب آقای مهندس نجفی و معاون اجرایی جناب آقای دکتر شیری با حضور مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی برگزارگردید دراین جلسه درخصوص رویکردهای فردی، سازمانی، اجتماعی وخودیار و همچنین تجزیه وتحلیل شاخص های پنل آموزش سلامت درسال 95و سه ماهه اول 96به تفکیک مراکز خدمات جامع سلامت و مقایسه شهرستانها مورد بحث و تبادل نظر شد .
سپس عملکرد سه ماهه اول 96 با حدانتظار شاخص های پنل آموزش سلامت درسال 96 تجزیه وتحلیل شد و مقررگردید با توجه به آن ، مسئولین مراکز مداخلات واقدامات لازم را انجام دهند .