عنوان : آموزش مراقبین سلامت مراكز جامع سلامت شرق اهواز
 ۱۳۹۶/۰۵/۱۵
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز کارگاه آموزشی شیر مادر در سالن بهورزی برگزار شد، در این کارگاه دکتر سجادی مسئول مرکز جامع خدمات سلامت شماره 7 به تبین اهمیت شیر مادر که به عنوان بهترین تغذیه برای نوزادان از بدو تولد تا دو سالگی فراهم میکند پرداختند.
مشاور کشوری شیر مادر در ادامه بیان کردند کودکانی که از شیر مادر تغذیه می کنند کمتر به بیماریهای حاد و مزمن مبتلا می شوند وشدت بیماری ها هم در آنها کمتر است و این بدلیل وجود پروتئین های بیو اکتیو موجود در شیر مادر است که بصورت لایه ای مانند آستر روی مخاط دستگاه گوارش شیر خوار را می پوشاند و از ورود عوامل پاتوژن و آلرژن جلوگیری می کند با توجه به اهمیت موارد فوق الذکر تغذیه با شیر مادر در نوزادان بدون جایگزین می باشد.
.
دکتر سجادی افزود که ما پرسنل بهداشتی انشالله با آموزش مزایای شیر مادر از دوران بارداری به مادران، شاهد پیشرفت در تغذیه انحصاری با شیر مادر، تداوم ان تا پایان دوسالگی وصرفه جویی در هزینه های بهداشتی درمانی باشیم.
در این کارگاه مشکلات پستانی و چگونگی برخورد با آن، روشهای دوشیدن شیر نحوه ی تغذیه کودک در موارد خاص با شیر دوشیده با فنجان(Cap Feeding) و استفاده از SNS آموزش داده شد، در پایان کارگاه وضعیت صحیح شیر دهی به مراقبین سلامت بصورت عملی آموزش داده شد.