عنوان : برگزاری كارگاه آموزشی داوطلین سلامت
 ۱۳۹۶/۰۵/۱۴
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز کارگاه آموزشی با حضور داوطلیبن سلامت مراکز جامع خدمات سلامت تحت پوشش در هفته ملی شیر مادر در سالن مرکز آموزش بهورزی برگزار شد. در این کارگاه خانم برومی مسئول آموزش سلامت در خصوص پیش برد برنامه ملی خودمراقبتی در حیطه فردی و سازمانی مطالبی را بیان کردند. همچنین خانم قاسمی کارشناس شیر مادر به مزایای شیر مادر در پیشگیری از بیماری ها مانند دیابت و فشار خون، سرطان پستان و تخمدان در مادران، رشد کودک، امنیت روانی بهبود رابطه عاطفی بین مادر و کودک پرداختند. در ادامه خانم کریمی کارشناس کاهش خطر مدیریت و بلایا مراحل آموزش خانوار در برابر بلایا (DART) و شناخت مخاطرات و آمادگی در برابر بلایا را بیان نمودند. در پایان این کارگاه آقای مهرآقایی کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری هادر خصوص بیماری های منتقله آب و غذا و راههای پیشگیری و کنترل بیماری ها با تاکید بر شست وشوی دست ها، میوه و سبزیجات توضیحاتی را ارائه کردند.