عنوان : معدومی بیش از یك تن مواد غذایی تاریخ گذشته توسط كارشناسان بهداشت محیط شرق اهواز
 ۱۳۹۶/۰۵/۱۴
آقای دکتر یلالی رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت : کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شرق اهواز طی بازدیدهای شبانگاهی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، 1124 کیلوگرم مواد غذایی و تنقلات شامل انواع شکلات و کاکائو ، بیسکوییت ، نوشیدنی ، انواع سس ، مربا و... را کشف و پس از انجام مراحل قانونی معدوم نمودند . این مواد غذایی ، خارجی و اغلب بدون برچسب فارسی بودند که با دقت نظر و پیگیری کارشناسان بهداشت محیط از دسترس مصرف خارج گردید .آقای دکتر یلالی با بیان اینکه رسالت مرکز بهداشت حفظ سلامت شهروندان است و یکی از راههای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در راستای انجام این رسالت ، کنترل و نظارت بر مواد غذایی است ، تعهد نیروهای بهداشتی به این رسالت را از ضروریات دانستند .ایشان همچنین از شهروندان خواستند ضمن توجه به سلامت بسته بندی مواد غذایی، به مشخصات درج شده روی محصول نیز دقت لازم را داشته باشند و هرگونه تخلف بهداشتی را به سامانه 190 وزارت بهداشت اعلام نمایند .