رو عنوان : کشف ومعدوم شدن بیش از 7000 کیلوگرم مواد غذایی فاسد حاصل تلاش کارشناسان بهداشت محیط
عنوان : گزارش عملكرد تشدیدفعالیتهای بهداشت محیط شرق اهوازدرماه مبارك رمضان
زير عنوان : آقای دکتر یلالی رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز ضمن تبریک عید سعید فطرگفت :
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۰
آقای دکتر یلالی رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز ضمن تبریک عید سعید فطرگفت : با آغاز ماه مبارک رمضان ، کارشناسان بهداشت محیط شرق اهواز با اجرای طرح تشدید و بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بویژه صنوف حساس و فعال در ماه مبارک رمضان ، گام مهمی در راستای حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از فعالیت افراد سودجو برداشته اند . این فعالیتها پیش از شروع ماه مبارک با طرح موضوع در جلسه شورای سلامت شهرستان و جلب مشارکت کلیه دستگاه ها و بازدید از اماکن متبرکه آغاز گردید . در همین زمینه اقداماتی بشرح زیر انجام شده است :
4257مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مانند آرایشگاه ها ، خوابگاه ها ومساجد و اماکن متبرکه ....
250 مورد نمونه برداری آب آشامیدنی با اولویت اماکن متبرکه و مراکز تجمعی
108 مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک به فساد
7701کیلوگرم مواد غذایی معدوم شده مانند انواع محصولات لبنی ، رنگ و اسانس های غیر مجاز ، مواد غذایی بسته بندی شده فاقد مشخصات بهداشتی و.... که برخی با صدور حکم قضایی معدوم گردیده
227 مورد صدور اخطاریه جهت واحدهای صنفی متخلف که 14 مورد آن بدلیل بی توجهی به توصیه های بهداشتی منجر به پلمب گردیده
59 موردرسیدگی به شکواییه های شهروندان در سامانه 190 وزارت بهداشت
828 مورد سنجش با استفاده از تجهیزات پرتابل
همچنین ضمن بازدیدها و پیگیری های انجام شده کارشناسان بهداشت محیط 2 باب کارگاه تولید شیرینی غیر مجاز کشف و پرونده آنها در دستور کار مقامات قضایی می باشد .
در روز عید سعید فطر نیز مرکز بهداشت شرق اهواز با تشکیل گشت بهداشت محیط ویژه عید سعید فطر ، اقدام به بازدید و کنترل های بهداشتی آب و مواد غذایی شهروندان نمودند .
آقای دکتر یلالی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات کلیه شهروندان از آنها خواستند بمنظور حفظ سلامت خود از خرید مواد غذایی از مکانهای فاقد صلاحیت خودداری و در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی مراتب را به سامانه 190 اطلاع دهند .