عنوان : دكتر یلالی: جلوگیری از عرضه دام در سطح معابر و ارائه آموزش های بهداشتی به شهروندان، گوشه ای از اقدامات مركز بهداشت شرق اهواز در مقابله با شیوع تب كریمه كنگو است.
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۳

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز، شنبه 13 خرداد ماه چهارمین جلسه جلوگیری از عرضه دام در سطح معابر با حضور دکتر محمد گراوند معاون دادستان عمومی و انقلاب اهواز و دکتر نبی اله خون میرزایی فرماندار شهرستان اهواز در سالن  اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید.

دکتر آرش یلالی رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز با اشاره به این که: اولین جلسه جلوگیری از عرضه و کشتار دام در سطح معابر شهری در محدوده شرق اهواز (بلوار پاسداران منطقه زرگان) ماه گذشته با حضور معاون دادستان در این مرکز برگزار و در دو جلسه بعدی که جهت هماهنگی و بررسی چالش های موجود با حضور تمام ارگان های مربوطه تشکیل شد، وظایف هر یک از این ارگان ها مشخص گردید؛ بیان نمود: پس از انجام موفق برنامه در این منطقه، چهارمین جلسه با موضوع فوق در فرمانداری تشکیل گردید تا راهکارهای اجرایی شدن آن در تمام مناطق اهواز بررسی شود.

در این نشست، دکتر یلالی با اشاره به شیوع تب کریمه کنگو  و راه های پیشگیری از آن، بر اهمیت جلوگیری از عرضه و کشتار دام خارج از ضوابط تاکید نمود.

در پایان مقرر گردید ضمن معرفی محل های مجاز عرضه دام به شهروندان و اطلاع رسانی مناسب، طرح جمع آوری اینگونه محل ها که علاوه بر خدشه دار نمودن مناظر شهری و تضییع حقوق شهروندان، سلامت آنان را نیز تهدید می نماید در تمامی نقاط شهری اجرایی گردد.