عنوان : برگزاری كارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در منطقه حصیرآباد
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۲

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شرق اهواز، شنبه 20 خرداد ماه با حمایت اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان و همکاری اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، کارگاه "پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت توانمندسازی جوانان در مقابله با مفاسد اخلاقی" در مرکز خدمات جامع سلامت شماره 6 شرق اهواز واقع در کوی حصیرآباد و با حضور جمعی از ساکنان منطقه برگزار شد.

در ابتدا نسرین چوبند و معصومه حاتم نژاد کارشناسان ارشد روانشناسی و مهین سعیداوی کارشناس ارشد جامعه شناسی، محورهای توانمندسازی جوانان در برابر مفاسد اخلاقی را به تفصیل تشریح نمودند.

سپس محمد کرمی کارشناس بهداشت و پیشگیری از بیماری ها در ارتباط با بیماری تب کریمه کنگو و راه ‌های مقابله با آن مطالبی بیان کرد و اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشور، پیشگیری، مهم ترین موضوع در ارتباط با این بیماری است.

گفتنی است در پایان به قید قرعه به 5 نفر از شرکت کنندگان هدیه اهداء گردید و در طول برگزاری کارگاه، جهت آسودگی حاضران و بهره مندی بیشتر از مطالب ارائه شده، کودکان مادران شرکت کننده توسط حسین لویمی یکی از کامندان این مرکز با برنامه های متنوع سرگرم شدند.